Lees alles over Canada Goose jassen en Mason Garments sneakers

Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van deze kledingmerken, en zonder twijfel heb je wel eens mensen zien lopen in deze hoogwaardige jassen of luxe sneakers. Canada Goose jassen en Mason Garments sneakers zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Deze twee merken hebben naam gemaakt en je ziet ze overal ter wereld. Als je meer wilt weten over deze merken kan je meer informatie vinden in dit stuk tekst. Waar is het merk opgericht? En door wie? Waarom is het opgericht? Je leest het in het stuk tekst hieronder!

Het merk Canada Goose

Ingewikkeld is het niet om te raden waar het merk Canada Goose vandaan komt: inderdaad, uit Canada. Het kledingmerk werd in 1957 opgericht door een Oekraïense immigrant die zijn heil zocht in Canada. Zijn doel was het bevoorraden van de arbeidersklasse van hoogwaardige en warme kleding, hij legde de focus op het fabriceren van werkkleding uit het hoogste segment. Canada is vanzelfsprekend koud, heel erg koud. Het merk raakte dus al snel gespecialiseerd in het voeren en isoleren van kleding. Je weet zeker dat je het in een jas van Canada Goose niet snel koud zult krijgen!

Als je dus op zoek bent naar een warme jas is Canada Goose zeker een merk om goed naar te kijken, een merk met een heel mooi verhaal wat ondertussen zijn naam meer dan waar heeft gemaakt!

Het merk Mason Garments

Mason Garments is een populair sneakermerk uit: Amsterdam! Misschien wist je het niet, maar het luxe schoenenmerk werd opgericht in Nederland. Daarbij werd het merk nog niet eens zo heel lang geleden opgericht, nog geen tien jaar geleden gingen de eerste Mason Garments sneakers over de toonbank. Ondertussen lopen internationale topartiesten in de luxe schoenen van het Amsterdamse merk. Vooralsnog focust het merk zich met name op de Nederlandse en Europese markt, maar de kans is groot dat dit op korte termijn verandert!

De schoenen hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn van hoogwaardige materialen zoals leer en suède gemaakt. In de productie ligt er veel focus op kwaliteit en duurzaamheid. Je kan er dus een tijdje mee vooruit!