divider-free-img.png

Wij gebruiken:

Selvert producten

 

Selvert is opgericht in de stad Barcelona, Spanje in 1963. De filosofie achter Selvert is gebaseerd op de zoektocht naar de hoogste kwaliteit producten en de laatste technologische vorderingen.  Daarmee heeft Selvert een imago opgebouwd waartoe stabiliteit en vertrouwen toebehoren.

In de ontwikkeling en vervaardiging garandeert Selvert de strengste kwaliteitscontrole in elk product. Deze garantie eist een constante studie en onderzoek nar de nieuwste en de meest geavanceerde ingrediënten die er op de markt maar te krijgen zijn.

Producten van Selvert.

Sensity

Natuur en techniek gaan hier hand in hand om de gevoelige huid te ontspannen en haar verloren glans terug te geven. Sensity is de hypoallergene lijn voor de verzorging van dit tere huidtype, ontspant de huid op een natuurlijke wijze en verleent haar een prettige gevoel van rust en kalmte.

Hidraderm

Hidraderm is ontwikkeld voor het behandelen van de normale tot droge huid. Hidraderm is zonder twijfel uw persoonlijke vochtregulerende crème.

Vitaly

Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid. De huid is geen uitzondering op deze regel en heeft daarom vitaminen nodig voor zijn energie en vitaliteit te behouden. Ze verbeteren, beschermen en herstructureren de opperhuid. De huid ziet er direct minder vaal en vermoeid uit.

Equilibrant

Voor de verzorging en behandeling van de vette en gecombineerde huid. Deze lijn zorgt voor het verkrijgen van een gezonde en gematteerde huid. Wanneer de balans is hersteld, krijgt de huid en totaal natuurlijke verschijning, de typerende glans verdwijnt en de huid toont schoner en frisser.

In de salon ligt een overzicht met Selvert producten, al deze producten kunt u bestellen.