Overy Ivy

Schoonheids- specialiste Ivy

Onze deskundige schoonheidsspecialisten zullen ervoor zorgen dat u onze salon kiest als de one-stop-bestemming voor al uw schoonheidsbehandelingen.

Ivy


​Ivy wordt onafhankelijk gerund door Ivy Revenbergsma en werd in 2018 geopend in de drukke Amsterdamse . Met meer dan 7 jaar ervaring in verschillende salons, waaronder uit Hong Kong, heeft Ivy’s toewijding aan de schoonheidsdienst en haar unieke aandacht voor detail de harten veroverd van veel klanten die haar als hun nummer één therapeut hebben gekozen.

Twee jaar later heeft de salon een vaste klantenkring opgebouwd van goed verzorgde dames die de schoonheidsbehandelingen niet langer als een luxe beschouwen, maar meer als een manier van leven.

Body & mind

Digitale afspraken

Voedingsadvies

Ons verhaal

Een oase van schoonheid en rust, een genot voor je geest, lichaam en ziel!
We wilden een salon zijn die anders is dan anderen en een scala aan behandelingen aanbieden in een luxe omgeving die ontspannend kan zijn en toch een feelgood-buzz heeft. Met jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste technologieën en behandelingen, beschouwen we onszelf als een fantastische klantenservice in een geweldige vriendelijke sfeer. Op dat moment werd House Of Beauty London geboren.

Welkom in de wereld van Ivy. Ons vriendelijke team zorgt ervoor dat u als een prinses / prins in de watten wordt gelegd en biedt een zorgzame en attente individuele service op maat.
Onze visie is om vrouwen / mannen sterker te maken, hen zelfverzekerd te laten voelen en mooi van binnen en van buiten. Onze missie is om vrouwen en mannen zich op hun best te laten voelen en er op hun best uit te laten zien door hen de beste en nieuwste behandelingen aan te bieden.
Van gezichtsbehandelingen en massages tot harsen en nagels, we hebben alles van boven tot onder om je uit onze salon te laten lopen en een miljoen dollar te voelen.